Caliente Beauty B

Om caliente Beauty B

Vi går op i at være perfektionister og det er vigtigt for os at vi holder os opdateret på de bedste produkter på markedet.

Passion for vipper

Sådan startede klinikken

​Klinikejer Berina Misaljevic fandt sin passion indenfor vipper i 2020 og valgte at tage skridtet videre i 2021 ved at åbne klinikken CalientebeautyB. Berina har altid haft en passion indenfor beautybranchen og har selv fået lavet forskellige slags behandlinger igennem hendes år.

HVAD KAN VI TILBYDE DIG?

​Klinikken ligger centralt i Kolding og er nem at finde. I dag består klinikken af Berina og hendes søster Ella Misaljevic. Vi har begge en kæmpe passion indenfor beauty og det glæder os at vi kan dele det ud.

Her i klinikken er vi specialister i alle slags eyelash extensions fra single lashes, hybrid lashes, volume lashes og mega volume lashes. Men vi tilbyder også andre behandliner såsom lash lift og brow lamination mm. læs evt. mere om dette under behandlinger. Her i klinikken går vi meget op i kvalitet og det går vi ikke ned med, derfor arbejder vi i klinikken kun med de bedste produkter som findes på markedet og derfor kan du trygt føle dig sikker i vores klinik.

​Vi går op i at være perfektionister og det er vigtigt for os at vi holder os opdateret på de bedste produkter på markedet.

Det glæder os at byde jer velkommen i vores klinik og fuldføre de bedste behandlinger til jer.

Bestil en tid

Bestil tid nu og spar penge

Bestiller du en tid hos Caliente Beauty B nu, sparer du 10% på et helt nyt sæt eyelash extensions.

Klinikejer

BERINA MISALJEVIC

​Berina startede Caliente i 2021 og før det har hun har altid haft en stor passion indenfor beauty. Derfor valgte hun i 2021 at åbne klinikken for at kunne brede sin passion indenfor beauty mere ud.

Berina er uddannet og certificeret vippeteknikker og mere er på vej. Berina er uddannet i alle slags eyelash extensions og brænder indenfor sit arbejde.

”Jeg går meget op i kvalitet og jeg elsker at kunne vise mit arbejde og udføre det bedste arbejde til mine kunder".

Behandler

ELLA MISALJEVIC

​Ella startede senere ud med at lave hendes behandlinger i 2020, men har været med siden klinikkens start. Ella brænder for beauty og har elsket det siden barnsben. Ella er den der primært står for alle behandlinger indenfor bryn, men h n er også certificeret inden for eyelash extensions. Ella vil også senere hen kunne tilbyde flere forskellige behandlinger.

”Jeg har altid elsket makeup og alle de forskellige ting som er under beauty derfor er jeg glad for at kunne få mit arbejde ud på markedet og virkelig vise min passion indenfor det".

CVR: 42620718

Alle behandlere under Caliente er certificeret behandlere og du kan nemt være tryg under vores ansvar. 

Åbningstider

​Mandag

​Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

09.00 - 20.00

09.00 - 20.00​​

09.00 - 20.00

09.00 - 20.00

09.00 - 20.00

10.00 - 16.00

10.00 - 16.00

Kontakt os​

Ring eller sms til os på: 42 46 49 17

Skriv til os på: info@calientebeautyb.dk 

​Gøhlmannsvej 35, 6000 Kolding

Rutevejledning til klinikken