Behandlinger

Eyelash extensions, lash lift og mange andre behandlinger

Hos CalientebeautyB tilbyder vi en række forskellige behandlinger i vores skønhedssalon i Kolding, hvor vi hver dag tager imod kunder fra både lokalområdet, Fredericia, Vejle og omegn.

Vi er certificerede

Få smukke bryn og vipper 

​Alle behandlere hos os er certificerede behandlere, og du kan nemt være tryg under vores ansvar. Vi har behandlinger fra eyelash extensions til lash lift og henna-bryn, og vi vil løbende tilbyde dig flere forskellige behandlinger. Dermed vil vi nemlig altid være med på moden og nye trends, der kommer til.

​Hvor længe holder eyelash extensions?

Naturlige vipper har en levetid på ca. 45-60 dage, og det samme gør sig gældende for lash extensions.

De fleste vælger en opfyldning hver 2. til 4. uge for at bevare fyldigheden. 

Opfyldninger af vipper

Hos Caliente har vi både det, vi kalder for en ”lille opfyldning” og en ”stor opfyldning”, da det kan variere, hvornår man synes, at man har brug for at få sine vipper opfyldt. En lille opfyldning er, hvis du skal have en opfyldning inden for to uger, og en stor opfyldning er, hvis du kommer inden for fire uger. 

Priser på vores behandlinger

Ønsker du en billig pris på din behandling? Klik her og find en oversigt over alle vores priser på de forskellige behandlinger.

Bestil en tid

Bestil tid nu og spar penge

Bestiller du en tid hos Caliente Beauty B nu, sparer du 10% på et helt nyt sæt eyelash extensions.

Det tilbyder vi

Vi tilbyder lash extensions for ethvert behov

​Er du træt, og orker du ikke at lægge mascara hver dag, så er eyelash extensions lige noget for dig. Lash extensions kan både være naturligt, men kan også laves mere ”ekstra” til dig, som ønsker et mere fyldigt look.

Single lashes​

Single lashes er til dig, som ønsker et mere naturligt look. Det er en enkel vippe-extension, der bliver påsat på dine egne sunde naturvipper.

Hybrid lashes​

Hybrid lashes er en blanding af single lash og volume buketter, hvor ca. hver anden vippe er en single extension, og hver anden er en buket. Du kan selv vælge, om du ønsker et mere fyldigt look, hvor der bliver påsat flere buketter end vipper eller omvendt, hvis du ønsker et mere naturligt resultat. Vi finder ud af i fællesskab inden behandlingen, hvad dine ønsker er.

Volume og mega volume lashes​

Volume lashes er buketter, der bliver påsat på dine egne natur vipper, hvilket giver et meget fyldigt resultat. Hvis du ønsker mega volume, så er det større buketter med flere vipper, og almindelig volume er mindre buketter. Volume er perfekt til dig, som ønsker et look, der er mere ”ekstra” og meget fyldigt.

Øvrige behandlinger i vores salon

Lash lift

Lash lift er et permanent vippebuk på dine egne naturvipper. Lash lift er for dig, der ønsker at det meste ud af dine egne vipper, herunder at de skal se længere, smukkere og mere bukkede ud hele tiden på en naturlig måde. Med et lash lift bukkes dine vipper og giver et flot naturligt look med en holdbarhed fra 4-8 uger.

Brow lamination

Brow lamination er til dig, som foretrækker en naturlig og nem løsning til at få dine helt egne bryn til at syne kraftigere. Med brow lamination vil det rette dine bryn ud, tilføje længde og mere volumen, men ikke nok med det. Vi sætter også dine brynhår på plads netop for at skabe den perfekte form til dig.

Henna-bryn

Henna-bryn er til dig, som ønsker at få mere fylde på dine bryn, der holder i længere tid, end normal farvning af bryn gør. Hennafarven vil nemlig holde 14 dage på huden og vil holde op til 4-6 uger på dine brynhår.

CVR: 42620718

Alle behandlere under Caliente er certificeret behandlere og du kan nemt være tryg under vores ansvar. 

Åbningstider

​Mandag

​Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

09.00 - 20.00

09.00 - 20.00​​

09.00 - 20.00

09.00 - 20.00

09.00 - 20.00

10.00 - 16.00

10.00 - 16.00

Kontakt os​

Ring eller sms til os på: 42 46 49 17

Skriv til os på: info@calientebeautyb.dk 

​Gøhlmannsvej 35, 6000 Kolding

Rutevejledning til klinikken