Behandlinger

Brow lamination med og uden farve

Vores skønhedssalon ligger i Kolding, hvorfor vi har rigtig mange kunder fra lokalområdet, men også fra flere andre nærliggende byer som for eksempel både Fredericia og Vejle.

Naturlig skønhed

Få dine egne bryn til at syne kraftigere

​Kunne du tænke dig at få dine egne bryn til at syne kraftigere? Så kan en brow lamination være den helt rette løsning for dig, og hos CalientebeautyB hjælper vi dig gerne med at få et smukt og holdbart resultat.

​Det indebærer behandlingen

​Et brow lamination er den rette behandling for dig, der ønsker en både naturlig og nem løsning for at få dine egne bryn til at se mere kraftige ud.

Under behandlingen retter vi dine egne bryn ud, samtidig med at vi tilføjer både længde og mere volumen. Derudover sætter vi også dine brynhår på plads, så du kan få den helt rigtige form på dine øjenbryn.

Vi tilbyder både brow lamination med og uden farve, så du kan få den løsning, der passer bedst til dine ønsker og behov samt dit budget. 

Bestil en tid

Bestil tid nu og spar penge

Bestiller du en tid hos Caliente Beauty B nu, sparer du 10% på et helt nyt sæt eyelash extensions.

Brow lamination

Det indebærer behandlingen

​Vi tilbyder både brow lamination med og uden farve, så du kan få den løsning, der passer bedst til dine ønsker og behov samt dit budget.

Et brow lamination er den rette behandling for dig, der ønsker en både naturlig og nem løsning for at få dine egne bryn til at se mere kraftige ud. Under behandlingen retter vi dine egne bryn ud, samtidig med at vi tilføjer både længde og mere volumen. Derudover sætter vi også dine brynhår på plads, så du kan få den helt rigtige form på dine øjenbryn.

Hvor lang tid holder brow lamination?

Brow lamination har som udgangspunkt en holdbarhed på mellem seks og otte uger, men den endelige holdbarhed afhænger af, hvordan du behandler dine bryn efter behandlingen. Under behandlingen giver vi dig al den rådgivning og vejledning, som du har brug for i forhold til, hvordan du efterfølgende sikrer dig det bedst mulige resultat i længst mulig tid. 

Information om priser og tidsbestilling

Vi tilbyder brow lamination uden farve til en billig pris på kun 300 kr. og brow lamination med farve til kun 350 kr.

Du kan finde meget mere information om alle vores priser og forskellige behandlinger her.

Kunne du tænke dig at booke en tid til øjenbryn lamination hos os, så kan du med fordel benytte dig af vores online bookingsystem, men du er selvfølgelig også altid velkommen til enten at kigge forbi vores skønhedsklinik eller til at kontakte os for enten at bestille en tid eller for at få svar på dine spørgsmål.

Vi tilbyder blandt andet også eyelash extensions.

CVR: 42620718

Alle behandlere under Caliente er certificeret behandlere og du kan nemt være tryg under vores ansvar. 

Åbningstider

​Mandag

​Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

09.00 - 20.00

09.00 - 20.00​​

09.00 - 20.00

09.00 - 20.00

09.00 - 20.00

10.00 - 16.00

10.00 - 16.00

Kontakt os​

Ring eller sms til os på: 42 46 49 17

Skriv til os på: info@calientebeautyb.dk 

​Gøhlmannsvej 35, 6000 Kolding

Rutevejledning til klinikken