Behandlinger

Voksbehandling udføres med de bedste produkter på markedet

Er du træt af at barbere ben, armhuler og intimområdet og de gener, det fører med sig? Så kan du med fordel vælge en mere langtidsholdbar hårfjerningsmetode, hvor din uønskede hårvækst bliver fjernet med voks.

Få hårfjerning

Få en langtidsholdbar hårfjerning med voks

​Hos CalientebeautyB tilbyder vi en langtidsholdbar og skånsom voksbehandling i vores klinik. Den har en central beliggenhed i Kolding, og vi har derfor mange kunder fra lokalområdet, men også fra både Vejle, Fredericia og flere andre steder fra.

Slip af med din uønskede hårvækst

Hvis du har uønsket hårvækst et eller flere steder på din krop, kan en voksbehandling være en effektiv metode til hårfjerningen, så du slipper for at skulle barbere hårene af hele tiden. Ved hjælp af voks hives hele håret og hårsækken ud på én gang, og det betyder, at der går lang tid, før hårene begynder at vokse ud igen.

Der findes mange forskellige typer voksbehandling, herunder både intim voksning i form af braziliansk voksning (også kaldet brazilian), men voks kan også bruges til at fjerne uønsket hårvækst fra ben, arme, ryg, og bryst.

Bestil en tid

Bestil tid nu og spar penge

Bestiller du en tid hos Caliente Beauty B nu, sparer du 10% på et helt nyt sæt eyelash extensions.

Vi tilbyder

Hvor lang tid holder en voksbehandling?

​En voksbehandling holder ca. i mellem fire og seks uger. Det er den tid, det typisk tager, før hårene har fået fuld længde igen og dermed er lange nok til, at en ny behandling kan foretages.

Kontakt os eller book en tid online

Vi tilbyder en billig pris på voksbehandling, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Derfor benytter vi os også altid af de bedste produkter på markedet, så du kan få det mest skånsomme og effektive resultat.

Vi tilbyder også eyelash extensions.

Du kan finde en oversigt over alle vores priser ved at klikke her, og ellers er du selvfølgelig også meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om priserne.

Ønsker du at booke en tid til en voksbehandling hos os, så kan du enten kontakte os, kigge forbi salonen eller booke din tid online, når det passer dig.

CVR: 42620718

Alle behandlere under Caliente er certificeret behandlere og du kan nemt være tryg under vores ansvar. 

Åbningstider

​Mandag

​Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

09.00 - 20.00

09.00 - 20.00​​

09.00 - 20.00

09.00 - 20.00

09.00 - 20.00

10.00 - 16.00

10.00 - 16.00

Kontakt os​

Ring eller sms til os på: 42 46 49 17

Skriv til os på: info@calientebeautyb.dk 

​Gøhlmannsvej 35, 6000 Kolding

Rutevejledning til klinikken